Afgelasting 3 Daagse West Vlaanderen Aspiranten 2020

Ingevolge de nieuwe maatregelen en voorschriften opgelegd door de hogere overheid en de daaruit volgende intrekking van de organisatievergunning van 2 organiserende verenigingen uit de organisatie door de gemeentebesturen zijn wij met spijt in het hart verplicht de beslissing te nemen om de eerste editie van de 3 Daagse West Vlaanderen voor Aspiranten voor een jaartje in de schuif te plaatsen.

We hebben er tot op het laatste moment alles aan gedaan om dit nieuwe evenement op de kalender te doen slagen maar het was niet mee haalbaar om op een aanvaardbare en veilige manier deze wedstrijd te doen plaatsvinden. We willen graag onze dank en ons begrip voor de beslissing van de  gemeenten Gistel en Tielt overbrengen en hopen voor volgend jaar terug op hun steun en medewerking te mogen rekenen.

De organisatie in Baliebrugge - Oostkamp blijft voorlopig behouden en deze wedstrijd zal als nieuwe wedstrijd op de Cycling Vlaanderen kalender worden ingegeven. Daardoor zullen de inschrijvingen voor deze wedstrijd OPNIEUW moeten worden ingegeven en deze zullen in de loop van de week van 3/08/2020 weer mogelijk zijn.

We willen graag uitdrukkelijk ook onze 3 inrichtende verenigingen,Cycling Vlaanderen, sponsors , gemeentebesturen Gistel-Oostkamp en Tielt  en ook de talrijke clubs die zich hadden geëngageerd voor deelname bedanken voor hun inzet, medewerking en inschrijving .

Met de groep organisatoren werd dan ook beslist dat we er volgend jaar terug willen voor gaan en dat we met nog meer enthousiasme en met de positieve ervaringen in de voorbereidingen opgedaan nog meer overtuigd zijn om er in 2021 iets heel moois van te maken.

We hopen op ieders begrip in deze abnormale tijden en zien er nu al naar uit om jullie volgend jaar te mogen verwelkomen op de nieuwe start.

 

Met sportieve groet namens

CT Houtland-Westkust VZW                    Leke-Diksmuide

Apegem sportief                                       Baliebrugge-Oostkamp

Hoger Op vrienden VZW                          Tielt

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now